Paceland AB

Keep it simple

Träning av hästar


Paceland erbjuder träning och vidareutbildning av din häst, vi erbjuder också speciella tränings paket. Med allsidig och korrekt träning som är tillämpad för just dig och din häst hjälper vi er att utvecklas. Många utav paketen passar utmärkt om man ska ut på semester!

Oavsett om syftet med träningen är avelsvisning, inridning, gångartsträning eller hög tävlingsnivå, läggs träningen upp med respekt för varje enskild häst, dess välmående och med ambition för utveckling och förbättring.


- En månads träning 8.500 SEK för ston och valacker.

- En månads träning 10.000 SEK för hingstar.

- Om man vill har fler hästar i träning kan priset diskuterar.Vi erbjuder fyra olika tränings paket:

- Två månaders träning: Special-erbjudande för långsiktig uppbyggnad och utveckling för din häst och för dig själv. I detta paket ingår det 1 ridlektion över träningsperioden så att du har möjlighet att vara en del av uppbyggnaden av din häst. Det här paketet passar även för uppbyggnad inför en avelsvisning. Pris: 16.000 SEK


- En veckas tränings-bootcamp: Din häst tränas under en veckas bootcamp och med dig hem får du en inblick i hur vi rekommenderar vidare träning, inspiration och uppbyggnad för din häst. Pris: 3000 SEK fem dagars träning.


- Visning: Vi på Paceland erbjuder dig hjälp med eventuell visning av din häst. Vi tar emot hästar till visningsträning eller coaching inför visning.

Pris: 6500 SEK


- Styrkepaket: Paceland erbjuder ett paket med fokus på styrka, uthållighet och rehabilitering med markarbete, skrittmaskin och motionerande lös igenom vår vallningsrunda. På Island är det mycket populärt att låta hästarna bygga muskler och njuta av friheten av att springa fritt i den 2km långa rundan, som man enkelt utökar till en längre sträcka.
A. Vallningsrunda, skrittmaskin 200 SEK per gång.

B. Per vecka - 5 gånger - 1.500 SEK

- Inridning: Korrekt redan från början - Natural horsemanship:
Vi på Paceland erbjuder ett två månaders inridningspaket, den viktiga processen där hästens grund och uppbyggnad för din hästs framtida utveckling tar form.
16.000 SEK

Alla våra priser är inklusive moms