Paceland AB

Keep it simple

Undervisning

James Faulkner

James håller var och varannan helg kurser runt om i Europa, med stationer från Skåne, Västra Götaland, Stockholm, över till Åland, Danmark och England finns det god möjlighet att även du kan få plats på en kurs.
James undervisar ryttare på alla nivåer oavsett mål och ambitioner.
40 min privatlektion, 650:-

Hoofcamp:

Här finns möjligheten att följa med hästen till Hökabygget eller så kommer hästen ensam över en period på 3-5 dagar. Hästen tränas med fokus på verktyg och metoder som du får med dig hem att öva vidare på. Över helgen kommer du till vår anläggning och rider två lektioner där du får en känsla av veckans träning och får en bättre förståelse av hur den fortsatta träningen bör ske. Detta upplägg passar även bra att anpassa tillsammans med kurserna som James håller runt om i landet.

Ledarskap:

I den här kursen lär du dig grundläggande kunskaper om hur man arbetar med sin häst från marken. Här formas en koppling mellan er som är nyckeln till att lära känna din häst på djupet och att växa i er relation. Denna kursen anpassar sig till hästar på alla nivåer och ger även en inblick i hur vi startar unghästar. 

.

Nå dina mål:

Detta är ett långtids koncept för dig och din häst vare sig målet är tävling eller att forma en bättre relation för framtiden. Vi hjälper dig med träningsprogram, ambition och verktyg till att uppnå just dina mål!

Markarbete:

Här går vi igenom med enbart träns och tyglar hur man arbetar hästen från marken med mjukgörande övningar till en mjuk och följsam häst.

Logi:

Sovrum och all inclusive för dig och din häst.
350:- per dag

Lägenheten

På gården finns en lägenhet till uthyrning.
Kom på kurs eller semestra med familjen i vår härliga lägenhet. Här får du chansen att ladda batterierna på bryggan eller ta ett dopp i dammen. Eller varför inte ta med hästen till vårt Bed & Field, här finns milslånga ridvägar och ridinstruktörer för finliraren.
Lägenheten är i toppskick, utrustad med spis & ugn, mikrovågsugn, tvättmaskin, dusch & eco-toalett.
Ta kontakt för mer info och pris.